“Ζητώ την ψήφο των Γιαννιωτών συμπατριωτών μου. Υπόσχομαι να την τιμήσω με την πράξη και τον αγώνα μου.”

Δημόσια Δήλωση Κωνσταντίνος Γάτσιος

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

Η συμμετοχή μου στο εκλογικό ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή. Μου δημιουργεί, όμως, μία ακόμη μεγαλύτερη υποχρέωση, τόσο απέναντι στους συντρόφους και συναγωνιστές μου στο Κίνημα, όσο και απέναντι στους πολίτες και στους ψηφοφόρους των Γιαννίνων: να ανταποκριθώ κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προσδοκίες τους και να συμβάλλω με το μέγιστο των δυνάμεών μου στην προσπάθεια που όλοι οφείλουμε να καταβάλουμε για την ανάταξη και την ανόρθωση της πατρίδας μας.

Όλοι πλέον αντιλαμβανόμαστε ότι οι επικείμενες εκλογές είναι πραγματικά από τις πιο κρίσιμες στη νεώτερη ελληνική ιστορία. Δεν έχουμε εξέλθει από την περιοχή της κρίσης και δεν έχουμε διασφαλίσει την περαιτέρω πορεία της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας. Τα διαρθρωτικά προβλήματα που δημιούργησαν τις κακουχίες και τις δοκιμασίες των προηγούμενων ετών, την ανεργία και τη φτώχεια των συμπολιτών μας, την ματαίωση των ονείρων των παιδιών μας, συνεχίζουν να υπάρχουν και να υπονομεύουν τα θεμέλια της χώρας μας. Για να τα αντιμετωπίσει και να τα ξεπεράσει η χώρα μας και για να εισέλθει σε μία καινούργια πορεία ανάπτυξης και ευημερίας, απαιτούνται τολμηρές και θαρραλέες πολιτικές λύσεις και πράξεις. Χρειάζεται αλήθεια και ειλικρίνεια, γιατί η δημαγωγία και η παραπλάνηση του λαού από τον παλιό πολιτικό κόσμο είναι αυτά που έφεραν την καταστροφή.

Εισήλθα στην ενεργό πολιτική επειδή αισθάνθηκα ότι αυτό ήταν το καθήκον μου και η υποχρέωσή μου απέναντι στην πατρίδα, στις δύσκολες στιγμές που περνούσαμε όλοι. Θεωρώ υποχρέωσή μου να λέω πάντα την αλήθεια και να χρησιμοποιώ τις γνώσεις μου στην υπηρεσία της χώρας μου, αλλά και της ιδιαίτερης πατρίδας μου, των Γιαννίνων και της Ηπείρου, η ανάπτυξη και η πρόοδος της οποίας δεν μπορεί παρά να είναι στενά συνδεδεμένη με την ανάπτυξη και την πρόοδο όλης της Ελλάδας.

Ζητώ την ψήφο των Γιαννιωτών συμπατριωτών μου. Υπόσχομαι να την τιμήσω με την πράξη και τον αγώνα μου.

Σχετικές αναρτήσεις

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.