Δήλωση για τα λεχθέντα του κ. Τσίπρα στη ΔΕΘ

Με αφορμή τα λεχθέντα από τον κ. Τσίπρα κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων στη ΔΕΘ, επιθυμώ να δηλώσω τα εξής:

«Ο κ. Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη είπε, μεταξύ άλλων, ότι ναι μεν η ρύθμιση του χρέους είναι σημαντικό θέμα αλλά, για να γυρίσουμε σελίδα, σημαντικότερο είναι να λυθεί το παραγωγικό πρόβλημα της χώρας. Ότι η έξοδος από την κρίση εξαρτάται από μας και όχι από τους άλλους και ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι. Και ότι από τα πιο δυνατά μας όπλα στην προσπάθειά μας να γίνουμε, επιτέλους, μια κανονική χώρα, είναι το ευρωπαϊκό κεκτημένο.

Αναρωτιέμαι: κατανοεί τι λέει ή απλώς αναπαράγει απόψεις; Γιατί αν κατανοούσε, τότε θα έπρεπε να αναλάβει πρωτοβουλίες που θα επιφέρουν δραστικές αλλαγές στις πολιτικές που ακολουθεί. Όμως κάτι τέτοιο, δυστυχώς, ούτε το κάνει, ούτε φαίνεται ότι προτίθεται να το κάνει.»

Σχετικές αναρτήσεις

1 Σχόλιο

  1. npo

    εγώ πάλι δεν αναρωτιέμαι καθόλου.
    Οι πολιτικοί μας μεταπίπτουν απο supply side economics σε demand side economics πιο γρήγορα απ’ότι παίρνει ν’ ανοιγοκλείσουμε τα μάτια μας. Μπορούμε κάλιστα να πούμε πως οι πολιτικοί μας βρίσκονται σε κβαντική υπέρθεση |Ψ>=1/2[supply side economics> +1/2|demand side economics>. ΄Σαν τη γάτα του Σρέντιγκερ ένα πράγμα. Άντε πιάσ’τους..

    Απάντηση

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.