«Οι πολίτες με τίμησαν με την υπογραφή τους, θα τους τιμήσω με την πολιτική μου πράξη»

Σήμερα, Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, κατέθεσα στον Πρόεδρο της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας, καθηγητή Αλιβιζάτο, τις υπογραφές που ήταν απαραίτητες για να λάβω το χρίσμα του υποψηφίου για την Προεδρία του νέου πολιτικού φορέα της Δημοκρατικής Παράταξης. Πρόκειται για 4.632 υπογραφές από όλες τις 13 περιφέρειες της χώρας, στις 10 εκ των οποίων υπερέβησαν τις 50 σε κάθε μία από αυτές.

Η συλλογή τους αποτελεί μια μεγάλη νίκη και μια ουσιαστική ενθάρρυνση να συνεχίσω την προσπάθειά μου.

Όπως είχα εξηγήσει όταν ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου, δεν έχω στη διάθεση μου τον παραμικρό κομματικό ή άλλο μηχανισμό που θα μπορούσε να με βοηθήσει. Για τον λόγο αυτό, το εγχείρημα που αποφάσισα να αναλάβω βρισκόταν στα χέρια όσων πολιτών θα ήθελαν να το υποστηρίξουν, αντιλαμβανόμενοι και συναισθανόμενοι ότι οι στόχοι μας είναι κοινοί και ότι μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για την ανάταξη της χώρας. Στα χέρια των ίδιων πολιτών θα συνεχίζει να βρίσκεται μέχρι τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου και μετά από αυτές.

Αυτοί που υπέγραψαν με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Υπόσχομαι να τους τιμήσω και εγώ με την πολιτική μου πράξη και με τον αγώνα μου για μία άλλη, καλύτερη Ελλάδα.

Αθήνα, 22 Σεπτεμβρίου 2017

Σχετικές αναρτήσεις

1 Σχόλιο

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.