Δήλωση Κωνσταντίνου Γάτσιου για Εκλογές 12ης Νοεμβρίου

Δημόσια Δήλωση Κωνσταντίνος Γάτσιος

Για τις χθεσινές εκλογές, πριν από κάθε τι άλλο, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά, από τα βάθη της καρδιάς μου, τις εθελόντριες και τους εθελοντές που στήριξαν την προσπάθειά μου και, βεβαίως, όσους και όσες με τίμησαν με την ψήφο τους. Όπως τους είχα υποσχεθεί, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για αυτά που πιστεύω και θα προσπαθήσω, με την πολιτική μου πράξη και τον αγώνα μου, να τιμήσω και εγώ την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου.

Η μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές είναι ένα σημαντικό πολιτικό γεγονός, το οποίο καταδεικνύει την ανάγκη της ελληνικής κοινωνίας για μία νέα αρχή στην προσπάθεια εξόδου από την κρίση. Ελπίζω και εύχομαι –θα προσπαθήσω δε και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις– το βήμα που κάναμε χθες να είναι η αρχή της πορείας προς το νέο που έχει ανάγκη η χώρα και όχι της επιστροφής στο παλιό που βρίσκεται στην πηγή όλων των προβλημάτων της.

Όπως επανειλημμένα έχω γράψει και πει τα κόμματα υπάρχουν για να υπηρετούν την πατρίδα. Όχι τα μέλη τους και τις μικροκομματικές επιδιώξεις των ηγεσιών τους. Δεν είναι ο σκοπός, αλλά το μέσον.

Ο αγώνας για μια Ελλάδα δημιουργική και παραγωγική, για μια κοινωνία που θα αποτελείται από αξιοπρεπείς πολίτες και όχι υπηκόους και πελάτες του κράτους και των κομμάτων, συνεχίζεται.

Σχετικές αναρτήσεις

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.