Να δοθεί κάθε δυνατή στήριξη στον νέο πρόεδρο (Συνέντευξη στη Γιώτα Σταύρου, Ήπειρος TV1, Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, 13-12-2021)

Να δοθεί κάθε δυνατή στήριξη στον νέο πρόεδρο (Συνέντευξη στη Γιώτα Σταύρου, Ήπειρος TV1, Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, 13-12-2021)

Συζητώ με τη Γιώτα Σταύρου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, Ήπειρος TV1, σχετικά με την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη ως νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Εξηγώ τους λόγους για τους οποίους θεωρώ ότι η εκλογική διαδικασία υπήρξε ιδιαίτερα επιτυχής. Υποστηρίζω ότι στον νέο πρόεδρο θα πρέπει να δοθεί όχι μόνο η πλήρης στήριξη όλων, βουλευτών και μελών του Κινήματος, αλλά επίσης και ο απαραίτητος πολιτικός «χρόνος και χώρος» για να αναπτύξει το σχέδιο και τις πρωτοβουλίες του. Αναφορικά με την ενότητα ως αναγκαία προϋπόθεση για την επιτυχία των πολιτών μας στόχων, διατυπώνω την άποψη ότι για ένα πολιτικό κίνημα δε συνιστούν πρόβλημα οι διαφορετικές πολιτικές απόψεις, αλλά οι παλαιοκομματικές λογικές των πολιτικών «τιμαρίων» και των διαφόρων τύπων «μηχανισμών».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη τη συνέντευξη εδώ:

Σχετικές αναρτήσεις

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.