ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής: Δεν είναι η ώρα να συζητάμε για την εκλογή Προέδρου. Άλλα προέχουν (Συνέντευξη στον Κωστή Μοσχολιό, Thecaller web tv, 15-4-2021)

ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής: Δεν είναι η ώρα να συζητάμε για την εκλογή Προέδρου. Άλλα προέχουν (Συνέντευξη στον Κωστή Μοσχολιό, Thecaller web tv, 15-4-2021)

Συζητώ με τον Κωστή Μοσχολιό, αρχισυντάκτη στο Thecaller.gr, για την κρίση πανδημίας και τη διαχείρισή της από την κυβέρνηση, στα σοβαρά προβλήματα που η πανδημία δημιουργεί στην οικονομία καθώς και πολιτικές αντιμετώπισης των προβλημάτων αυτών και τώρα και μετά το τέλος της υγειονομικής κρίσης.

Αναφέρομαι στην πρόταση που από καιρό έχω καταθέσει για την ανάγκη, ιδιαίτερα για τις ήδη υπερχρεωμένες χώρες του ευρωπαϊκού Νότου, διαγραφής του δημόσιου χρέους που δημιουργήθηκε και συνεχίζει να δημιουργείται για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Επισημαίνω ότι ο τρόπος αντιμετώπισης του δημόσιου χρέους της πανδημίας καθορίζει σε μεγάλο βαθμό και τον τρόπο αντιμετώπισης του αντίστοιχου ιδιωτικού χρέους -τα δύο πάνε μαζί.

Τέλος συζητάμε με τον Κωστή Μοσχολιό για τις εσωκομματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής. Τονίζω ότι αφ’ ενός, η χρονική περίοδος που διανύουμε ως χώρα δεν είναι η κατάλληλη να συζητάμε για την εκλογή Προέδρου. Το κυριότερο όμως, αφ’ ετέρου, είναι κατά τη γνώμη μου το κατά πόσο η διαδικασία εκλογής θα προσελκύσει νέες κοινωνικές δυνάμεις στο Κίνημα, οι οποίες θα ενταχθούν σε αυτό και θα το στηρίξουν.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο The Caller:

Σχετικές αναρτήσεις

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.