Συνέντευξη στον StigmaFM Ζακύνθου – 10.11.2017

ραδιοφωνικές συνεντεύξεις Κωνσταντίνος Γάτσιος

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Γάτσιου στο StigmaFM Ζακύνθου – 10.11.2017:

«Το μήνυμα της άδειας που δόθηκε στον Δημήτρη Κουφοντίνα είναι λανθασμένο. H επιτροπή που έδωσε το πράσινο φως για την άδειά, έκρινε και έπραξε λάθος. Μιλάμε για έναν τρομοκράτη που δεν έχει καν μεταμεληθεί, το αντίθετο μάλιστα.

Το διακύβευα των εκλογών είναι στο κατά πόσο οι πολίτες θα έρθουν να ψηφίσουν και να πάρουν το μέλλον της χώρας στα χέρια τους. Δεν πρέπει άλλο να δεχόμαστε τον παρασιτισμό, τον κομματισμό και τις πελατειακές σχέσεις που μας οδήγησαν στην κρίση.

Να δούμε με ειλικρίνεια γιατί φτάσαμε στη χρεωκοπία, ποιοι έφταιξαν και να κοιταχτούμε στον καθρέπτη. Εμείς κρατάμε το κλειδί της λύσης, κανένας ξένος παράγοντας δεν θα έρθει να μας σώσει, μόνο εμείς οι ίδιοι θα σώσουμε την Ελλάδα γιατί είναι δικό μας το πρόβλημα.

Τα κόμματα υπάρχουν για να υπηρετούν την πατρίδα, όχι τις πολιτικές εξυπηρετήσεις κάποιων προσώπων που τα χρησιμοποιούν για να αναρριχηθούν. Ένα τέτοιο κόμμα πρέπει να φτιάξουμε, να δώσουμε προοπτική στην παραγωγή, στην ιδιωτική πρωτοβουλία και στους νέους, να πάμε κόντρα και στο ρεύμα αν χρειαστεί.

Μόνο αν προχωρήσουμε σε αυτές τις κατευθύνσεις, σε νέες ιδέες, θα έχει αξία η δημιουργία του νέου ενιαίου πολιτικού φορέα που συζητάμε και αυτό είναι το όραμά μου.

Για να μην είναι επίπλαστη η ενότητα πρέπει να είναι ουσιώδης. Να σταματήσουν οι διάφορες θεολογικού τύπου θα έλεγα συζητήσεις για την παράταξη και να μιλήσουμε πρακτικά για το αύριο της χώρας. Οι διάφορες συζητήσεις περί Κεντροαριστεράς, προοδευτικού χώρου, δημοκρατικού χώρου, ή νεοφιλελεύθερου, είναι κενές περιεχομένου. Δεν πρέπει να συζητάμε για τις ταμπέλες, αλλά να καταθέτουμε ιδέες και προτάσεις με ουσία, όχι άδεια λόγια.

Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος των εκλογών, εγώ θα επιδιώξω με όλες μου τις δυνάμεις να δημιουργηθεί αυτός ο νέος ενιαίος πολιτικός φορέας. Θα συνεχίσω, χωρίς μηχανισμούς και με δημοκρατικό λόγο και μετά την 12η Νοεμβρίου.

Καλώ τον κόσμο να ψηφίσει μαζικά και να αξιολογήσει προτάσεις και ιδέες, όχι μόνο πρόσωπα.»

Σύνδεσμος στον StigmaFM

 

Σχετικές αναρτήσεις

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.