Στη νέα εποχή να συμμετέχουμε ως παραγωγοί και όχι μόνο ως καταναλωτές (Συνέντευξη στη Γιώτα Σταύρου, Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, Ήπειρος TV1, 7-12-2020)

Στη νέα εποχή να συμμετέχουμε ως καταναλωτές και όχι μόνο ως καταναλωτές (Συνέντευξη στη Γιώτα Σταύρου, Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, Ήπειρος TV1, 7-12-2020)

Συζητώ με τη δημοσιογράφο Γιώτα Σταύρου σχετικά με το άρθρο μου στο Βήμα της Κυριακής (6-12-2020) με τίτλο «Το σχέδιο Πισσαρίδη είναι ένα λεξικό, το σχέδιο ανόρθωσης είναι το βιβλίο».  Αναπτύσσω τις απόψεις μου σχετικά με το πώς θεωρώ ότι η χώρα μας θα πρέπει να συμμετάσχει στη νέα πραγματικότητα της λεγόμενης Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης: ως παραγωγός και όχι απλά ως καταναλωτής. Εξηγώ γιατί πιστεύω ότι η επιτυχία της προσπάθειας ανόρθωσης της χώρας δε θα κριθεί από κανένα σχέδιο Πισσαρίδη ή αντι-Πισσαρίδη, αλλά από τις συγκεκριμένες επιλογές πολιτικής που θα κάνουμε ως κοινωνία, ως οικονομία και ως πολιτικές δυνάμεις.

Μπορείτε να δείτε  ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα 3 λεπτών από τη συνέντευξη εδώ:

Μπορείτε να δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ:

Σχετικές αναρτήσεις

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.