Δήλωση για την Επόμενη Μέρα

Η διαμάχη των ποικιλόχρωμων εκδοχών του λαϊκισμού, της δημαγωγίας και της φαυλοκρατίας του πελατειακού κράτους ολοκληρώνεται πάνω στα ερείπια της χώρας. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, η Δευτέρα θα βρει μια χώρα διαλυμένη, έναν λαό διχασμένο, μια οικονομία κατεστραμμένη. Η διαχείριση της κατάστασης απαιτεί τα αντίθετα από αυτά που χαρακτήρισαν τον προηγούμενο ιστορικό κύκλο. Οι διαχρονικά υπεύθυνοι για την καταστροφή δεν μπορούν να οδηγήσουν τη χώρα στην εθνική, κοινωνική και παραγωγική αναγέννησή της. Γι’ αυτό το “ναι” την Κυριακή δεν αρκεί. Η χώρα πρέπει να γυρίσει σελίδα.

Τα σχόλια μπορεί να είναι στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά

2 thoughts on “Δήλωση για την Επόμενη Μέρα

 1. Νίκος Τσαγκαράκης

  Αγαπητέ μου κε πρύτανη, τα πράγματα είτε με το “ναι” είτε με το “όχι” θα γίνουν χειρότερα, το ζητούμενο είναι ποιος θα κληθεί να τα διαχειριστεί και κυρίως πως θα αντιμετωπιστούν φαινόμενα διχασμού που ήδη εκδηλώνονται πολύ έντονα στην ελληνική κοινωνία.
  Νικος Τσαγκαράκης

  1. konstantine gatsios

   Τον διχασμό καλλιεργούν όσοι, στερούμενοι ενός ορίζοντα για το αύριο, καταφεύγουν στο χτες. Δεν θα πρέπει να τους δώσουμε χώρο να αναπτύξουν αυτόν τον ιδιότυπο Φονταμενταλισμό τους. Γιατί φωτά για ένα χρόνο, στάχτες για τριάντα.

   facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site is using the Seo Wizard plugin created by http://seo.uk.net/